Spacer

Je eerste echte job. Net afgestudeerd en je gaat aan de slag in de online wereld. Evert is net begonnen als junior online marketeer bij Brandmerck. Hoe hij dat vindt? Check zijn verhaal.

Sinds wanneer werk je bij Brandmerck?

Sinds maandag 16 oktober mag ik mij onderdeel noemen van Brandmerck, een online marketing bureau in Sneek.

Hoe zag je eerste maand eruit?

Ik was voornamelijk bezig om de bedrijfsprocessen en het team te leren kennen. Bij iedere organisatie is het natuurlijk even aftasten van beide kanten. Echter, viel dat ‘aftasten’ vanaf het begin af aan al reuze mee. Ik voelde me heel snel onderdeel van het team door de positiviteit en hulp van alle collega’s. Ik heb gemerkt dat Brandmerck een heel open organisatie is waar iedereen elkaar helpt op zijn of haar vlak en een hecht team vormt.

“De gedrevenheid om het maximale eruit te halen tekent de organisatie erg goed”

Evert de Jong – Junior Online Marketeer

Zo’n eerste periode kan best overweldigend zijn, was het pittig?

Vooraf ben je natuurlijk altijd een beetje gespannen omdat je voor een nieuwe uitdaging staat. Voor mij was dit helemáál het geval omdat het mijn eerste “echte” baan is na mijn studie. Uiteraard moet een nieuwe functie wel wennen en heb je geen idee wat je te wachten staat. Ik kreeg te maken met werkzaamheden welke ik hiervoor nog nooit op een dusdanige wijze heb mogen uitvoeren. Doordat ik goed ben ingewerkt en stap voor stap ben meegenomen in het proces, weet ik me nu al goed te redden.

Welk moment staat je tot nu toe het meest bij?

Laatst hebben we met Brandmerck op een beurs gestaan in Groningen; de Promotiedagen Noord in het Martiniplaza. Binnen een andere omgeving leer je de collega’s nog beter kennen. In een zeer ontspannen sfeer hebben wij een leuk evenement tot een succes gemaakt. Hierin heb ik ook gezien dat Brandmerck een heel hecht team is dat het beste wil voor en met elkaar.

Afbeeldingsresultaat voor fokke sukke tafeltennis

Al bijzondere dingen meegemaakt?

Poeh, wat is bijzonder? Dat is wel een lastige. Wat ik persoonlijk wel mooi vind is het fanatisme dat iedereen heeft in de pauze tijdens de potjes tafeltennis. De gedrevenheid om het maximale eruit te halen tekent de organisatie daarin wel erg goed.

Nu je er bent, is het wat je ervan verwacht had?

Ik had natuurlijk van te voren al wat research gedaan naar de organisatie. Wat mij heel erg positief opgevallen is het feit dat deze organisatie echt voor zijn eigen DNA staat. Brandmerck wil het beste voor de opdrachtgever en daarbij is het mensgerichte aspect  ook van zeer groot belang. Dit zie je ook bij het contact naar de opdrachtgevers toe waar wij net even iets meer bieden dan anderen.

Waarom moeten anderen ook naar Brandmerck komen?

Omdat Brandmerck passie voor het vak heeft. Brandmerck geeft de werknemers de mogelijkheid om hun expertises en kwaliteiten te benutten en laten diegene hier ook vrij in. Toen ik hier voor het eerst aan mocht schuiven had ik nog weinig ervaring. Brandmerck vindt het belangrijk om talent de kans te geven zichzelf te ontwikkelen en daardoor van grote waarde te worden voor de organisatie.

zoekmachine optimalisatie seo sneek
Daag ons uit!

Daag ons uit!

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op!