Spacer

Niels Harder, nu 29, wist al op jonge leeftijd dat hij artiest wilde worden. De ras entertainer uit Noord-Holland heeft zijn sporen al ruim verdient in menig productie. Op TV was hij te bewonderen in Britain’s Got Talent, Das Supertalent, Circus Gerschtanowitz, De Magische Winkel en in de Nieuwe Uri Geller show. Niels wordt gezien als een groot entertainmenttalent.

Een optreden van Crazy Harder zoals zijn artiestennaam luidt, zit bomvol magie, (pop)muziek en bovenal komedie. Als geen ander weet Crazy Harder zijn flamboyante persoonlijkheid te combineren met komische illusies. Zijn shows zitten vol leuke trucs en zijn een waar visueel spektakel. Bekijk hier zijn website.

Enkele feiten over Crazy Harder:

  • Ruim 12 jaar beroepsgoochelaar
  • Wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,1
  • Bekend van SBS6, TROS en NPO3
  • Een entertainer pur sang
  • Een opeenstapeling van lachsalvo
Crazy Harder YouTube campagne

YouTube campagne

Niels kwam bij Brandmerck met de vraag om zijn nieuw carnavals hit, zie hieronder, te promoten. Fire Vibe moest het helemaal gaan worden! Na in gesprek te zijn gegaan was er een klik van beide kanten en is er een strategisch plan uitgedacht. Hierbij hebben we gekeken naar wat voor genre men leuk vindt en op basis van deze data hebben we doelgroepen gemaakt. In Youtube (onderdeel van Google Ads) maak je zogeheten in-market doelgroepen en affiniteitsdoelgroepen. Een In-market doelgroep gaat uit van het principe waar men actief onderzoek naar doet of plannen voor maakt. Dit is vooral korte termijn gericht. Affiniteitsdoelgroepen gaat uit van interesses en gewoonten en geldt voornamelijk voor de lange termijn. Ook is er geadverteerd op relevante artiesten en relevante YouTube kanalen.

5.5 miljoen keer vertoond

En of de carnavals hit een flinke boost heeft gekregen! De hit is maar liefst 5.5 miljoen keer voorbijgekomen op YouTube en is ondertussen 550.000 keer bekeken. Dat de video een succes was bleek ook wel wanneer 4.600 mensen een like gaven op de video. Dankzij de promotie zijn er zo’n 500 nieuwe abonnees op zijn kanaal bijgekomen. Een leuk extraatje.

Bekijk hier de hit van Crazy Harder:


footer Brandmerck online marketing
Daag ons uit!

Daag ons uit!

Vul hieronder je gegevens in en wij beantwoorden direct je vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met je op!